• 1396/12/02 - 12:00
  • تعداد بازدید: 259
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان: ارجاع 90 متخلف در استان به مراجع قضایی طی سالجاری

دکتر حسین رشیدی به انجام بیش از100 هزار مورد بازرسی از واحدهای تولید، توزیع، نگهداری، بسته‌بندی و عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان طی سالجاری اشاره کرد و افزود: در پی این بازرسی‌ها،36 هزار و850 کیلوگرم موادخام دامی غیرقابل مصرف شناسایی و ضبط شد و 90 متخلف به مراجع قضایی ارجاع داده شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان،دکتر حسین رشیدی مدیرکل دامپزشکی استان کرمان گفت: در راستای  نظارت بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه وتولید و توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی شامل کشتارگاه های دام و طیور ،مراکز بسته بندی و اماکن عرضه که در زمینه گوشت قرمز ، گوشت مرغ ، آلایش خام دامی و ماهی و ... فعالیت دارند  ، طی سالجاری بیش از 100هزار نوبت بازدید و 950 مورد نمونه برداری انجام گرفته که درنتیجه مقدار 36 هزار و 850 کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی ناسالم و غیر بهداشتی وغیرقابل مصرف شناسایی و ضبط و از چرخه مصرف خارج شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: پرونده های تخلف ارجاع داده شده به مراجع قضایی استان کرمان در خصوص کشتار غیر مجاز، رعایت نکردن موازین و ضوابط بهداشتی و عرضه غیر مجاز فرآورده های غیر بهداشتی است  وموارد نمونه برداری شده، از فراورده های خام دامی مشکوک برای تشخیص سلامت به آزمایشگاه  مرجع و مرکز تشخیص، بخش کنترل کیفی مواد غذایی ارجاع داده شده است.

وی در خصوص نظارت بهداشتی بر کشتارگاه‌های دام و طیور استان بیان کرد: در مجموع 21 واحد کشتارگاه دام و 13 واحد کشتارگاه طیور در استان فعالیت دارند که در طی سالجاری تعداد 263هزار و 590راس دام تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی کشتار و به بازار عرضه شده‌اند که موارد غیر بهداشتی به وزن 18هزار و  962کیلوگرم ضبط شده است.همچنین در کشتارگاه‌های طیور نیز با حضور ناظران بهداشتی دامپزشکی تعداد 14 میلیون و 92هزار و 677 قطعه طیور کشتار و تعداد 78هزار و 96 قطعه لاشه مشکوک و غیر بهداشتی طیور ضبط و معدوم شده است.

دکتر رشیدی با اشاره به نزدیکی به ایام عید نوروز گفت: باتوجه به در پیش بودن ایام تعطیلات نوروز و افزایش فعالیتهای تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی و لزوم تشدید کنترل نظارتهای بهداشتی، اکیپ های بازرسی و نظارت بهداشتی  در قالب اکیپ های نوبت صبح و عصر ،به‌صورت مستمر و روزانه،در شبکه های دامپزشکی شهرستان های استان ،در جهت حفظ بهداشت عمومی و تامین غذای سالم برای مصرف کنندگان از مزرعه تا سفره اقدام خواهند نمود.

این مقام مسئول در پایان از همشهریان عزیز در خواست نمود که هنگام خرید گوشت از مراکز معتبر عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی به مهر دامپزشکی و برچسب دارای تاریخ انقضا، تاریخ تولید، محل تولید و شرایط نگهداری بر روی لاشه دقت کنند و هنگام خرید مرغ از مراکز مجاز عرضه نیز باید مرغ های بسته بندی شده ،که دارای تاریخ انقضا و تولید هستند خریداری گردد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن 1512 اداره دامپزشکی تماس برقرار ، مورد تخلف را برای رسیدگی اطلاع دهندتا بازرسین دامپزشکی دراسرع وقت در محل حاضر و به موضوع رسیدگی نمایند.

  • گروه خبری:
  • کد خبر : 196580
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه