طرح پایش سن و وزن طیور گوشتی در زنجان آغاز شد
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: طرح پایش سن و وزن طیور گوشتی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی این استان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان، محمد رشید کرمی افزود: اجرای طرح پایش سن و وزن طیور گوشتی به منظور افزایش راندمان تولید، بهره وری و ارتقا کیفیت گوشت مرغ های تولیدی در همه واحدهای تولیدی استان زنجان آغاز شده است.
وی تاکید کرد: با اجرای این طرح باید گوشت مرغ های گرم قابل عرضه در بازار مصرف بین یکهزار و 800 تا 2 هزار و 200 گرم باشد.
مدیر کل دامپزشکی استان زنجان گفت: کاهش وزن مرغ های تولیدی در واحدهای مرغداری موجب کاهش چربی مازاد طیور گوشتی می شود.
کرمی یادآورشد: طبق طرح پایش سن و وزن طیور گوشتی در استان زنجان میزان مصرف دارو و زمان تولید نیز در هر دوره کاهش می یابد.
وی ادامه داد: این طرح با همکاری اتحادیه مرغداران، پشتیبانی امور دام، تولیدات دامی و کشتارگاه هایی که در حال تولید مرغ گوشتی هستند انجام می شود.
Leave a Comments