دکتر خامسی پور خبر داد؛
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز 97 در استان اصفهان آغاز شد
دکتر وحیدرضا خامسی پور سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان از شروع طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز 97 در استان اصفهان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان،دکتر خامسی پور ضمن اعلام این خبر، گفت: یکی از وظایف و مسئولیت های دامپزشکی نظارت بر تولید، نگهداری و عرضه بر فرآورده های خام دامی می باشد که بر بازرسیهای معمول در ایامی که بصورت خاص مصرف این فرآورده ها افزایش پیدا می کند و امکان تخلفات خاص وجود دارد، جهت کاهش این گونه تخلفات بصورت ویژه این بازرسی ها تشدید می شود.
سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در ادامه با اشاره به فرا رسیدن عید نوروز و طرح تشدید نظارت هایی که هرساله در این ایام انجام می پذیرد، اظهار داشت: در سال های قبل این طرح از نیمه دوم اسفند ماه تا پایان تعطیلات نوروزی برنامه ریزی صورت می گرفت، اما با توجه به اینکه استان اصفهان یکی از استان هایی است که مقصد بسیاری از مسافران نوروزی می باشد و توریستی بودن این استان، همچنین بوجود آمدن شرایط آب و هوایی مناسب که موجب می شود مسافرت های نوروزی زودتر آغاز شود، لذا این طرح در اصفهان زودتر آغاز شده است.
وی در ادامه با اشاره به شروع این طرح از پنجم اسفندماه 96، افزود: این بازدیدها توسط کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه های دامپزشکی شهرستان در قالب اکیپ های سیار و ثابت انجام می گیرد ، علاوه بر اینکه حدود 450 نفر از مسئولین فنی و بازرسین بهداشتی نیز بصورت ثابت بر چرخه تولید، نگهداری و عرضه فرآورده ها نظارت می نمایند.
دکتر خامسی پور با تاکیدبر حضور بیش از 50 کارشناس بهداشت فرآورده های خام دامی در مراکز عمده عرضه فرآورده ها، بازار های روز و فروشگاه های معتبر، تصریح کرد: در سال قبل 40 اکیپ فعال در قالب 6700 نفر ساعت در این طرح حضور داشتند که در بازرسی های صورت گرفته بیش از 16000 کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی توقیف شد و تعداد 250پرونده تخلف به مراجع قضائی معرفی شدند.
وی در ادامه ضمن توصیه به شهروندان عزیز، مبنی بر خرید انواع فرآورده های خام دامی شامل گوشت قرمز، گوشت سفید، آبزیان و تخم مرغ به صورت بسته بندی، بیان داشت: مصرف کنندگان محترم در زمان خرید فرآورده های خام دامی، حتما به مندرجات بسته ها به ویژه تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، شرایط نگهداری و پروانه بهداشتی بهره برداری از اداره کل دامپزشکی استان دقت نمایند.
سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در ادامه با تاکید براین موضوع که خریداران فرآورده های خام دامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا جهت رفع ابهامات، در زمینه خرید فرآورده های خام دامی با شماره 1512 تماس حاصل نمایند، خاطرنشان کرد: مقرر شده با برنامه ریزی هایی که مدیران شبکه های دامپزشکی شهرستان ها انجام می دهند، بازرسی های مشترکی با جضور ضابطین قضایی و ارگان های مرتبط جهت برخورد قاطع با متخلفین صورت دهند.
Leave a Comments