با حضور سرپرست معاونت سلامت دامپزشکی استان اصفهان؛
جلسه چند منظوره با محوریت کاهش سن و وزن مرغ در محل سازمان جهاد کشاورزی استان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، جلسه هماهنگی و ارزیابی طرح های مرغ سایز، ساماندهی مرغ قطعه بندی رستورانها و پیشگیری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان به در خواست این اداره کل به ریاست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد استان و با حضور روسای شبکه دامپزشکی شهرستانها، مدیران کشتارگاه های طیور، مسئولین فنی بهداشتی به همراه اعضاء کارگروه مدیریت مرغ استان (اتحادیه مرغداران استان، انجمن صنفی کشتارگاه ها، نماینده استانداری و ...) در محل سالن جلسات شهید دادخواه سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد.
دکتر عبدالرضا مرادی، سرپرست معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، گفت: با توجه به گذشت یک ماه از ابلاغ و اجرای طرح کشتار مرغ با سن و وزن مناسب و به منظور بررسی وضعیت موجود، بازخوردها و نقاط ضعف و قوت اجرای این طرح و ساماندهی مرغ قطعه بندی شده برای رستوران ها و همچنین هماهنگی هرچه بیشتر در پیشگیری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان برگزاری جلسه ای استانی را با حضور مسئولان و اصناف ذیربط ضروری دانستیم.
وی مهم ترین موضوع این جلسه را بررسی و احصاء مشکلات در طرح مرغ سایز عنوان کرد تمرکز بر تاثیر در مصرف را حلقه آخر دانست و اظهار داشت: علاوه بر آنکه ما بعنوان متولیان بهداشت جامعه مسئولیت گسترش و اجرای بهینه طرح را برعهده داریم، با توجه به ظرفیت های استان اصفهان در راستای حمایت همه جانبه از تولیدات داخلی استان به اعتقاد، همکاری، انسجام و نظارت مسئولانه و دلسوزانه نیازمندیم.
دکتر مرادی ساماندهی قطعه بندی مرغ را کمک به طرح مرغ سایز خوانده و همچنین تصریح کرد: با توجه به حسایت های کنونی درباره آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان عدم رعایت مسائل بهداشتی بیش از پیش جبران ناپذیر است.
دکتر کیمیایی ریاست قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی استان نیز با اشاره به گزارشاتی مبنی بر بروز بیماری آنفلوآنزا در برخی نقاط کشور در خصوص رعایت مسائل بهداشتی و قرنطینه ای جهت پیشگیری و کنترل بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان توضیحاتی را ارائه و بر رعایت مسائل بهداشتی و قرنطینه ای و شست و شو و ضد عفونی خودروها و اخذ گواهی قرنطینه ای حمل مرغ زنده، پیش از کشتار تاکید کرد.
در ادامه روسای شبکه دامپزشکی شهرستانها به بیان نقطه نظرات خود در خصوص اجرای طرح های مورد بحث پرداختند و از عملکرد عالی برخی شهرستان ها تقدیر به عمل آمد.
در پایان مهندس افیونی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد استان با تشکر از پیشنهاد تشکیل این جلسه آن را بسیار مفقد خواند و در خصوص اجرای طرح مرغ سایز گفت: آذرماه را با یکدیگر و آرام حرکت کردیم و از امروز با دوری از تعصب و رفع مسئولیت تندتر و با سرعت حرکت می کنیم.
وی از کشتارگاه ها خواست با دقت و نظارت طرح مرغ سایز را اجرائی کنند و تاکید داشت: در صورت تخطی هر یک از زنجیره های تولید برخورد قاطعانه ای صورت خواهد گرفت.
Leave a Comments