جلسه بررسی عملکرد استقرار مسئولین فنی در مراکز تحت نظارت ستاد در اداره کل دامپزشکی کردستان
نظر به ضرورت اعمال وظایف و تکالیف قانونی سازمان دامپزشکی کشور در تامین و حفظ کیفیت و سلامت فرآورده خام دامی و نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و تولید و عرضه فرآورده خام دامی از جمله ضروریات نظارت های بهداشتی بوده و نظارت بر کیفیت بهداشتی فرآورده های خام دامی توسط مسئولین فنی و گزارش گیری منظم از عملکرد مسئولین فنی بهداشتی مورد انتظار است.
: به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی استان کردستان در جلسه هماهنگی روز سه شنبه 26/10/96 با موضوع بررسی عملکرد استقرار مسئولین فنی در مراکز تحت نظارت استان که با حضور تعدادی از روسای شبکه های دامپزشکی و ادارات ذیربط ستادی در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان برگزار گردید گفت نظر به ضرورت اعمال وظایف و تکالیف قانونی سازمان دامپزشکی کشور در تامین و حفظ کیفیت و سلامت فرآورده خام دامی و نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و تولید و عرضه فرآورده خام دامی از جمله ضروریات نظارت های بهداشتی بوده و نظارت بر کیفیت بهداشتی فرآورده های خام دامی توسط مسئولین فنی و گزارش گیری منظم از عملکرد مسئولین فنی بهداشتی مورد انتظار است.
وی در این جلسه گفت با توجه به تلاش های فراوان و همکاری و تعامل بسیار خوب متصدیان مراکز موضوع ماده 2 آئین نامه اجرایی و اماکن دامی که به نحو مطلوب و رضایت بخش به ا ستقرار این مسئولین فنی منجر گردیده است. وی برضرورت استمرار نظارت های لازم و گزارش دهی منظم برابر شرح وظایف ابلاغی به مسئولین فنی دامپزشکی مستقر در واحدها توسط روسای شبکه های دامپزشکی و اداره کل دامپزشکی استان تاکید نمود.
ورمقانی افزود در بیش از 90 در صد مراکز موضوع ماده 2 آئین نامه اجرایی نظارت بهداشتی استان کردستان دستورالعمل ماده 19 آئین نامه یاد شده با پیگیری های اداره کل دامپزشکی استان کردستان و با همکاری انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی و همکاری مطلوب کارفرمایان موصوف اجراگردیده است.
Leave a Comments