تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در ماه محرم و صفر
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در استان هرمزگان طی ایام محرم و صفر
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمد جانباز اظهار داشت: تشدید نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی ایام محرم و صفر در استان هرمزگان با هدف تأمین حفظ سلامت مردم و جلوگیری از تخلف افراد سودجو است.
وی افزود: دامپزشکی به عنوان متولی بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی، ضمن افزایش حضور فعال بازرسان و ناظرین بهداشتی، به منظور تامین سلامت عزاداران حسینی، به صورت ویژه با راه اندازی گروه های ثابت و سیار بازرسی نسبت به برخورد با موارد تولید و نگهداری و عرضه غیر بهداشتی و نیز کشتار غیرمجازدام در سطح معابر عمومی، کلیه مراکز مرتبط با فرآورده های خام دامی را که تامین کننده مواد لازم برای هیات مذهبی و مردم هستند اقدام خواهد نمود.
دکتر جانباز گفت: مردم محصولات مورد نیاز خود را از مراکز تأیید شده خریداری کنند و در زمان خرید محصول به داشتن مهر دامپزشکی و برچسب تأیید روی لاشه و تاریخ تولید و انقضاء محصولات بستهبندی شده توجه کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان خاطر نشان کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوکی با شماره تلفن 33617164 شبکه دامپزشکی بندرعباس و همچنین سامانههای تلفنی 1512 اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان تماس حاصل نمایند تا در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به موضوع گزارششده رسیدگی و برخورد قانونی صورت پذیرد.
وی اظهار داشت: به موجب قانون، هر اقدامی که تهدید علیه بهداشت عمومی شناخته شود تخلف و برای مرتکبین آن از سوی مراجع قضایی مجازات در نظر گرفته شده است.
دکتر جانباز ضمن تسلیت به کلیه هم استانهای عزیز به مناسبت شهادت سالروز سالار شهیدان از مسئولین محترم هیئتهای مذهبی در خواست تهیه مواد خام پروتئینی از مراکز معتبر را کرد .
وی توصیه کرد حتی الامکان از کشتار دام در معابر عمومی پرهیز شود تا از انتشار بیماریها و آلودگی محیط جلوگیری شود و در صورت نیاز به معاینه دامهای کشتاری جهت اطمینان از سلامت گوشت با شماره های فوق تماس حاصل نماید.
Leave a Comments