• 1395/06/18 - 12:00
  • تعداد بازدید: 56
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان خبرداد:

برگزاری دوره آموزشی اصول کشتار و بهداشت گوشت در آستانه کشتار عید سعید قربان

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم کشتارگاه و اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه دام بندر عباس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمد جانباز اظهار داشت:این دوره آموزشی از دوره‌های مصوب سازمان دامپزشکی کشور است که با حضور کاردان‌ها و تکنسین‌های دامپزشکی برگزار شد. هدف از برگزاری این دوره آموزشی در دو سطح عملی و تئوری جهت باز آموزی و ارتقاء کیفیت و سلامت گوشت در کشتارگاهها و نحوه صحیح بازرسی گوشت قبل و بعد از کشتار را عنوان کرد .

وی افزود: این دوره به مدت یک روز در استان هرمزگان و به منظور ارتقاء و به روز رسانی سطح دانش فنی و عملکرد کارکنان واحد نظارت بر بهداشت فرآورده های خام دامی و تعداد نفرات اکیپ ثابت و سیار اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان و آمادگی بیشتر برای کشتار عید سعید قربان برگزار شد.

دکتر جانباز تصریح کرد: در این دوره جدیدترین روش ها و دستورالعمل اصول بهداشت و بازرسی گوشت و فرآورده‌های خام دامی، معاینه و بازرسی دام قبل و بعد از کشتار، نحوه نگهداری از فرآورده‌های خام دامی، نحوه قضاوت و شرح وظایف بازرسان بهداشتی دامپزشکی ارائه شد .
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 189505
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه