• 1396/01/15 - 12:00
  • تعداد بازدید: 70
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در طرح تشدید اعمال نظارت های بهداشتی انجام شد؛

بازدید بیش از 4 هزارو 550 مورد از مراکز تولید، کشتار، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام نوروز در کهگیلویه وبویراحمد

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد گفت: در طرح تشدید اعمال نظارت های بهداشتی دامپزشکی ویژه نوروز 96، از1493مرکز تولید، کشتار، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی حدود 4550 مورد بازدید بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر بهمنش افزود: با توجه به شرایط ویژه کهگیلویه وبویراحمد بعنوان یکی از مقاصد گردشگری کشوردر تعطیلات نوروزی و افزایش میزان عرضه و تقاضای فرآورده های خام دامی در این ایام، این اداره کل اقدامات کنترلی و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از جمله گوشت، مرغ، ماهی ، تخم مرغ و ... را در کلیه اماکن عرضه و فروش، ناوگان حمل و نقل، مراکز بسته بندی، رستوران ها و مراکز طبخ در دستور کار قرار داد.

وی گفت:  این طرح از تاریخ 25 اسفند ماه 95 تا 14 فروردین سال 96 همزمان با سراسر کشور در استان  اجرا شد که در این راستا  با برنامه ریزی و بسیج نیروهای کارشناسی در قالب 9 هزارو 600  نفر ساعت به استعداد 10 اکیپ روز نظارت بهداشتی کنترل و نظارت بهداشتی را اعمال کرده است.

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: در راستای اقدامات انجام شده، 4 هزارو 564 کیلوگرم  انواع فرآورده های خام غیر قابل مصرف و ناسالم توقیف و از زنجیره مصرف حذف شد و واحدهای عرضه کننده مواد خام دامی متخلف به مراجع قضایی معرفی و با 12 مورد عرضه کننده فرآورده های خام دامی سیار غیر مجاز برخورد قانونی شد.

وی ضمن تشکر از همکاری های خوب مردمی در ایام نوروز اظهار داشت: سامانه پاسخ گویی به شکایات به شماره 1512 پل ارتباطی این اداره کل در اختیار مردم شریف استان می باشد.
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 192419
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه