رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی استان بوشهر خبر داد
اجرای موفقیت آمیز طرح کدینگ و ردیابی میگو برای دومین سال متوالی در استان بوشهر
رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی استان بوشهر از اجرای موفقیت آمیز طرح کدینگ و ردیابی میگو برای دومین سال متوالی خبر داد.
رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی استان بوشهر افزود: در این طرح تمامی میگوهای پرورشی استان با نظارت بهداشتی و صدور گواهی بهداشتی – قرنطینه ای حمل از مزارع میگو به شرکتهای فرآوری آبزیان انتقال داده شدند و در همین راستا تعداد 4 هزار و 600برگ گواهی حمل بهداشتی – قرنطینه ای و 11 هزار و 430 تن محموله صادر شد.
دکتر بازیار تصریح کرد:در راستای اجرای قانون قاچاق کالا و ارز و با توجه به اتصال سامانه بر خط راهداری به سامانه یکپارچه قرنطینه دامپزشکی تمامی خودروهای حمل آبزیان تازه پس از بررسی بهداشتی توسط شبکه های دامپزشکی پروانه حمل و کد رهگیری دریافت و سپس جهت حمل به باربری های استان مراجعه و پس از اخذ حواله بارگیری برای هر محموله اقدام به دریافت گواهی بهداشتی حمل کرده اند.
وی اذعان داشت: در سایت ها و مزارع پرورش میگو نیز برای هر محموله گواهی حمل بهداشتی توسط دامپزشکان مسئول بهداشتی صادر و پس از بازدید در شرکت مقصد تخلیه می شوند و پس از فرآوری محصول کد رهگیری صادر شده در هر گواهی بهداشتی – قرنطینه ای بر روی تمامی جعبه ها و کارتن ها جهت ردیابی کالا درج می شود.
دکتر بازیار توضیح داد: در روند فرآوری و بسته بندی، کد رهگیری بر روی جعبه درج می شود که با ارسال این کد به سامانه پیامکی 30008903 مشخص خواهد شد که میگو از کدام سایت و مزرعه برداشت و در چه تاریخی و در کدام شرکت، فرآوری شده است.
رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی استان بوشهر اشاره کرد: علاوه بر مزارعی که سال گذشته موفق به دریافت کد شدند، مزارع جدید میگو نیز توسط شبکههای دامپزشکی شهرستانهای دارای مرزعه پرورشی میگو در سامانه ردیابی دام (سامانه تریس) ثبت شد و سپس به مسؤولان بهداشتی مرازع پرورشی و همچنین مسؤولان بهداشتی شرکتهای فرآوری آبزیان کلمه و رمز عبور برای ورود به سامانه در جهت صدور گواهی حمل میگوی تازه و تایید تخلیه محمولهها در شرکتها داده شد تا این روند تحت نظارت شبکههای دامپزشکی شهرستانها و همچین اداره کل دامپزشکی استان با نظم خاصی انجام شود.
Leave a Comments