اجرای طرح پیش سرد دراستان قم
اداره کل دامپزشکی استان قم طرح پیش سرد لاشه های گوشت گاوی را به اجرا گذاشته است.
درطرح فوق لاشه های گاوی به مدت 24 ساعت درپیش سرد کشتارگاه دردمای صفرتا4 درجه سانتیگرادنگهداری و سپس توسط خودروهای سرخانه دار به قصابیها و مراکزبسته بندی حمل میگردد.
داداشی گفت، این طرح باتوجه به اینکه سرخانه های کشتارگاهها درموقع مقررکامل نشده است ، برای لاشه های گوسفندی نیز به محض تکمیل زیرساختهای لازم به اجرا گذاشته خواهدشد.وی اظهارداشت، قرارگرفتن لاشه درپیش سردباعث ازبین رفتن عوامل بیماریزا ازجمله تب کریمه کنگو،بروسلوزو... شده و طی این فرایندگوشت تردتر و خوش طعم تر خواهدشد.
داداشی درپایان ازکلیه شهروندان تقاضا کرد، گوشت تازه کشتارشده راحتمآ با مهردامپزشکی تهیه و 24 ساعت دردمای یخچال نگهداری نمایند.ایشان درخصوص آلایشهای دامی نیز گفت، آلایشهای دامی مانند جگرو.... مدت 48 ساعت دردمای یخچال نگهداری و سپس مصرف شود.
Leave a Comments