49 گروه دامپزشکی نوروز امسال بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی استان مرکزی نظارت دارند
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 49 گروه از کارشناسان بهداشتی این اداره کل بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در این استان نظارت دارند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد فتاحی افزود: این گروه ها متشکل از کارشناسان و بازرسان بهداشتی این اداره کل به صورت شبانه روزی در ایام نوروز بر مراکز تولید و عرضه محصولات خام دامی، مراکز عرضه ماهی های قرمز، رستوران ها و مجتمع های بین راهی و نحوه خدمت رسانی به مسافران نظارت دارند.
وی خرید، فروش و عرضه حیوانات غیر متعارف از جمله حلزون، سمندر آبی، مار و لاک پشت گوش قرمز در ایام نوروز را یکی از مشکلات حوزه زیست محیطی و بهداشتی در این ایام دانست و گفت: عرضه این حیوانات علاوه بر مشکلات زیست محیطی و بر هم زدن تعادل اکوسیستمی مناطق مختلف، در انتقال بیماری بین انسان و دام نیز نقش مهمی دارد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی برخورد با حیوانات غیر متعارف را یکی از وظایف بازرسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی این استان عنوان کرد و افزود: گروه های بازرسی بهداشتی این اداره کل در صورت مشاهده مار، سمندر، و حیوانات غیر متعارف در سطح استان و شهرستان ها با همکاری محیط زیست و شهرداری نسبت به جمع اوری آنها اقدام می کنند.
دکتر فتاحی در خصوص جوجه یک روزه گفت: سلامت جوجه های یک روزه در کارخانه های جوجه کشی تحت کنترل دامپزشکی است لیکن جوجه های موجود در بازار با توجه به خرید و فروش غیر مجار بین دلالان مورد تایید نمی باشد و مردم با خودداری و نه به خرید این حیوانات از عرضه آنها در سطح استان و شهرستان ها جلوگیری کنند.
Leave a Comments