تلفن: 021-88953400-3
ایمیل: info@ivo.ir
کد پستی: 1431684965
  • 1401/02/07 - 14:33
  • تعداد بازدید: 612
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

از قصابی گوشت چرخ کرده آماده نخرید

گوشت چرخ کرده باید از گوشت مورد تأئید دامپزشکی و در حضور مشتری تهیه شده باشد و یا در بسته بندی‌های دارای برچسب معتبر، در معرض فروش قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی زنجان، دکترمحمدباقر حاج کاظمی، مدیرکل دامپزشکی استان گفت: مردم باید یا از گوشت چرخ کرده بسته بندی شده در کارگاه‌های بسته بندی تحت نظارت دامپزشکی که دارای تاریخ تولید، انقضا، کد پروانه بهره برداری از دامپزشکی، آرم دامپزشکی همراه با آدرس محل کارگاه بسته بندی است و در فروشگاه‌های مجاز عرضه می‌شود استفاده کنند یا این که در قصابی‌ها با خرید گوشت سالم و بهداشتی از لاشه‌ای که ممهور به مهر آبی رنگ دامپزشکی و دارای برچسب است و در حضور خود مشتری چرخ میشود استفاده کنند.

وی در رابطه با ویژگی‌های گوشت سالم و بهداشتی اظهارداشت: گوشت قرمز تازه باید دارای رنگ و رطوبت طبیعی و عاری ازهرگونه تورم، خون‌مردگی، تغییر رنگ و ذرات خارجی باشد، گوشت باید دارای قوام سفت باشد، لزج، خشک یا چروکیده نباشد؛ هرگونه تغییر رنگ گوشت قرمز به سبز، قهوه‌ای و خاکستری یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک و استشمام بوی غیرطبیعی، از علائم بارز و اصلی فساد گوشت است.

از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هر گونه تخلف مرتبط با وظایف دامپزشکی، مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان مربوطه اطلاع دهند تا در اسرع وقت به شکایات آن‌ها رسیدگی شود.

 

  • گروه خبری: آموزش و ترویج
  • کد خبر : 285556
کلمات کلیدی
tehrani تهرانی

tehrani تهرانی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه