• 1399/07/28 - 09:17
  • تعداد بازدید: 926
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای طرح ارتقای کیفیت تخم مرغ صورت گرفت؛

بازدید مدیرکل دامپزشکی استان البرز از پایانه عرضه تخم مرغ

دکتر توکلی مدیر کل دامپزشکی استان البرز به همراه دکتر حسنی انزابی رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم و دکتر خدری رییس اداره دامپزشکی کرج از یکی از اصلی ترین پایانه های عرضه تخم مرغ استان البرز مربوط به شرکت تعاونی مرغداران مرکز بازدید بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر توکلی اظهار داشت: اجرای طرح ارتقای کیفیت تخم‌مرغ در استان البرز در حال اجرا می باشد و عرضه تخم مرغ باید به‌صورت بسته‌بندی صورت پذیرد و موضوع  بااهمیت دیگر بحث رتبه‌بندی آن به‌صورت تخم‌مرغ ممتاز یا رتبه «A» و دیگری تخم‌مرغ معمولی یا رتبه «B» است.

وی افزود: این تخم‌مرغ های بسته بندی شده با توجه به اینکه اولا توسط مسئولین فنی ما کنترل می شود از طرفی این مراکز مجهز به دستگاه کندلینگ می باشند لذا این محصولات عاری از عیب و ایراد می باشد.

مدیرکل دامپزشکی استان البرز با اشاره به اینکه از دیگر الزامات طرح ارتقای کیفیت تخم‌مرغ این است که تخم‌مرغ‌ها در مراکز عرضه در یخچال و در دمای 1 – 4 درجه سانتیگراد نگهداری شود، توضیح داد: این مورد به همراه الزام رتبه‌بندی و بسته‌بندی تخم‌مرغ در سطح تمامی واحدهای عرضه‌کننده ازجمله فروشگاه‌های بزرگ و کوچک، خواربارفروشی‌ها، سوپرمارکت‌ها، بقالی‌ها و غیره اجرایی می‌شود و در فاز اول این طرح تمرکز بر روی فروشگاه های بزرگ می باشد ولی نظارت بر تمامی مراکز عرضه اعمال می گردد.

دکتر توکلی عنوان کرد: یخچال نگهداری تخم‌مرغ در فروشگاه‌ها باید از دیگر فرآورده‌های خوراکی، دامی و غیره جدا باشد، فاز نخست طرح ارتقای کیفیت تخم‌مرغ ازجمله نگهداری آن در درون یخچال از ابتدای تیرماه امسال در سطح فروشگاه‌های زنجیره‌ای، مراکز عرضه عمده و خرد ازجمله‌ هایپرمارکت‌ها و میدان‌ها میوه و تره‌بار اجرایی شده است.

 

 

 



  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 256812
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه