فصلنامه سلام و سلامتی،بهار 1403، شماره 21

دریافت فایل PDF

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1402، شماره 20

دریافت فایل PDF

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1402، شماره 19

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1402، شماره 18

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1402، شماره 17

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1401، شماره 16

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1401، شماره 15

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1401، شماره 14

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1401، شماره 13

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1400، شماره 12

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1400، شماره 11

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1400، شماره 10

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1400، شماره 9

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 99، شماره 8

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 99، شماره 7

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 99، شماره 6

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 99، شماره 5

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 98، شماره 4

فصلنامه سلام و سلامتی پاییز98، شماره 3

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار و تابستان 98، شماره 1 و 2

 

  • 1395/05/10 - 12:00
  • تعداد بازدید: 353
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دکتر جواد نگارستانی هشدار داد :

شهروندان از خرید گوشت چرخ کرده آماده در قصابی ها پرهیز نمایند

عرضه گوشت چرخ کرده از قبل آماده شده در قصابی ها ممنوع است و گوشت صرفاً باید در حضور مشتری چرخ شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر جواد نگارستانی مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان ضمن هشدار به شهروندان از آنان درخواست نمود به هیچ عنوان گوشت چرخ کرده از قبل آماده شده در قصابی ها را خریداری نکنند .

وی افزود : عرضه گوشت چرخ کرده از قبل آماده شده ممنوع است و گوشت صرفاً باید در حضور مشتری چرخ شود ضمن اینکه از خرید گوشت قرمز تازه که در بیرون یخچال قصابی‌ها نگهداری می‌شوند، خودداری و لازم است گوشت تازه در یخچال فروشگاه نگهداری و پس از تقاضای مشتری به بیرون یخچال منتقل و تحویل شود .

دکتر نگارستانی در ادامه از شهروندان خواست گوشت چرخ کرده را به صورت تازه تهیه نمایند زیرا تهیه بیش از نیاز آن ملزم به نگهداری در فریزرمی باشد که این امر باعث افت کیفیت گوشت می گردد

مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان با اعلام اینکه اگر عامل آلودگی گوشت ، میکروبی باشد با بروز مشکلات گوارشی همراه است بیان کرد :  دل‌پیچه، دل درد، استفراغ، تهوع و اسهال از جمله علائمی است که فرد پس از مصرف این نوع گوشت‌ها با آن مواجه می‌شود و گاهی اسهال شدید و از دست رفتن آب بدن به دیگر موارد افزوده می شود  و دیر رسیدن به حال جسمانی بیمار ممکن است جان او را نیز به خطر بیندازد.

دکتر جواد نگارستانی خاطرنشان کرد: به منظور ممانعت از انتشار عوامل میکروبی باید گوشت، مرغ، ماهی و میگو را جدا از سایر مواد غذایی نگهداری کنید .

وی در پایان گفت : با توجه به اینکه نظارت بهداشتی بر گوشت قرمز و سایر فرآورده‌های خام دامی همچون مرغ، ماهی، میگو، شیر، عسل، تخم‌مرغ، آلایش‌های خوراکی و ... صرفاً از وظایف دامپزشکی است، ضرورت دارد شهروندان محترم هرگونه تخلف احتمالی در عرضه این موارد را به شماره تلفن 1512 اطلاع دهند تا در اسرع وقت نسبت به برخورد با متخلفان اقدام لازم صورت پذیرد .

 
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 200174
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه