• 1396/11/10 - 12:00
  • تعداد بازدید: 194
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس سازمان نظام دامپزشکی در نشست خبری:

وضعیت پذیرش دانشجوی دامپزشکی قابل قبول نیست

رئیس سازمان دامپزشکی کشور به همراه رئیس سازمان نظام دامپزشکی به مناسبت آغاز دهه فجر در نشستی خبری به گزارش عملکرد مجموعه خود پرداختند

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، در نشست خبری امروز رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور به همراه دکتر رفیعی پور، رئیس سازمان دامپزشکی کشور، ضمن تبریک آغاز سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: وضعیت پذیرش دانشجو در دانشگاه های کشور مورد قبول نیست. زیرا تعداد فارغ التحصیلان بیش از تعداد مورد نیاز است.



دکتر محمدرضا صفری، با اشاره به اینکه طبق قانون، وزارت علوم موظف است در پذیرش دانشجو برای بخش کشاورزی، نظر وزارت جهاد کشاورزی را لحاظ کند، افزود: طبق آخرین آمارها ظرفیت امسال 620 نفر اعلام شده است. در حالی که پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد هنوز بیش از حد نیاز است.



به گفته وی در حال حاضر 23 دانشکده دامپزشکی در کشور وجود دارد که به تربیت دکترای دامپزشک مشغول است. سال گذشته نیز بیش از دو هزار و 400 نفر جذب دانشکده های دامپزشکی شدند.



دکتر صفری عنوان کرد: انتظار می رود از بخش دامپزشکی حمایت بیشتری صورت گیرد. این در حالی است که به تازگی کمیسیون تلفیق مجلس، مصوبه ای را مبنی بر عدم افزایش تعرفه خدمات برای سال آینده گذرانده که شامل خدمات دامپزشکی نیز می شود. این موضوع اجحاف در حق دامپزشکان بوده و به روند کار آنها آسیب می زند.



وی در ارتباط با ماده 19 اظهار کرد: طبق آمار، اکنون حدود 7 هزار نفر از شاغلان بخش خصوصی دامپزشکی، تحت عنوان مسئولان بهداشتی در مراکز مختلف مشغول به فعالیت هستند. البته این تعداد باید به تمام مراکز تسری پیدا کند. اگر این اتفاق بیفتد، بسیاری از بیماری ها بهتر از قبل کنترل می شود.



دکتر صفری بیان کرد: در حال حاضر مهمترین دغدغه سازمان نظام دامپزشکی، موضوع امنیت شغلی افرادی است که طبق ماده 19 مشغول به فعالیت شده اند. زیرا آنها حقوق مناسبی نداشته و به اندازه کافی حمایت نمی شوند. در حالی که تشخیص و قضاوت، دو وظیفه اصلی آنهاست که بدون حمایت امکان پذیر نیست.



وی، دفاع از حقوق صنفی اعضا را یکی از وظایف اصلی سازمان نظام دامپزشکی دانست و افزود: تنظیم روابط حرفه ای و استاندارد سازی دامپزشکی، مشارکت در برنامه های بهداشت عمومی، رسیدگی به تخلفات صنفی، همکاری در مشورت دادن تخصصی با کمک 14 کمیته ایجاد شده، برگزاری دوره های آموزشی و پژوهشی و نیز حمایت از کسانی که از شاغلان دامپزشکی خدمات دریافت می کنند از دیگر وظایفی است که این سازمان انجام می دهد.



دکتر صفری با بیان اینکه طی 20 سال گذشته 18 کنگره تخصصی توسط سازمان نظام دامپزشکی در کشور برگزار شده، گفت: بیش از 14 هزار و 50 نفر در این کنگره ها شرکت کردند و 6 هزار و 65 مقاله نیز در خلال این کنگره ها ارائه شد. در تاریخ 8 و 9 اسفند سال جاری نیز ششمین کنگره بین المللی بیماری های طیور به مدت 3 روز برگزار خواهد شد.



وی بر لزوم تاسیس پژوهشکده دامپزشکی تاکید کرد و افزود: تا امروز یک هزار و 500 دوره بازآموزی و نوآموزی برای فارغ التحصیلان برگزار شده که بیش از 57 هزار و 891 نفر در این دوره ها شرکت کردند. البته در کنار اینها 9 دوره آموزش مجازی نیز برگزار شده است.



رئیس سازمان نظام دامپزشکی ادامه داد: از سال 88 تا پایان دی ماه 96 به میزان 61 هزار و 226 فقره پروانه بهداشتی در امور دام صادر شده که با توجه به راه اندازی پنجره واحد الکترونیک وزارت جهاد کشاورزی از سال گذشته سرعت فرایندها رو به افزایش است.



وی افزود: از سال 93 به بعد تمام فرایندهای عضوگیری به صورت الکترونیک انجام شده و به دلیل همین امر سازمان نظام دامپزشکی، در سال 95 به عنوان یکی از 15 دستگاه برتر کشور انتخاب شد.


  • گروه خبری:
  • کد خبر : 203674
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه