نظارت بر تولید ۱۵ هزار تن گوشت مرغ در استان خراسان جنوبی
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی به تولید گوشت مرغ در استان اشاره و بیان کرد: از ابتدای امسال بیش از ۱۵ هزار تن گوشت مرغ تحت نظارت دامپزشکی وارد چرخه تولید و مصرف شد.
اصغرزاده ادامه داد: از ابتدای امسال هشت میلیون و ۸۱۴ هزار قطعه مرغ در کشتارگاه های طیور استان زیر نظر نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی ذبح و استحصال شده که حاصل آن تولید ۱۵ هزار و ۸۰۰ تن گوشت مرغ بوده است.
وی با تشریح اقدامات دامپزشکی در فرآیند تولید گوشت مرغ افزود: به منظور ارتقای شاخص های بهداشتی و قابلیت دسترسی شهروندان به فرآورده های خام دامی با کیفیت ، محصولات و آلایش آنها به صورت بسته بندی های بهداشتی به بازار داخل و خارج استان عرضه شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی تصریح کرد: در این راستا پس از کشتار مرغ در کشتارگاه تحت نظر بازرسان بهداشتی و ناظر ذبح شرعی، لاشه های استحصالی با ماشین های سردخانه دار به مراکز عرضه حمل شده و در اختیار شهروندان قرار می گیرد که این مراکز نیز تحت نظر بازرسان بهداشتی دامپزشکی هستند.
اصغرزاده نظارت بهداشتی بر کشتار ها را از وظایف حاکمیتی دامپزشکی دانست و تصریح کرد: در خراسان جنوبی سه واحد کشتارگاه طیور در شهرستان های بیرجند و قاینات فعالیت دارند.
وی با تشریح اقدامات دامپزشکی در فرآیند تولید گوشت مرغ افزود: به منظور ارتقای شاخص های بهداشتی و قابلیت دسترسی شهروندان به فرآورده های خام دامی با کیفیت ، محصولات و آلایش آنها به صورت بسته بندی های بهداشتی به بازار داخل و خارج استان عرضه شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی تصریح کرد: در این راستا پس از کشتار مرغ در کشتارگاه تحت نظر بازرسان بهداشتی و ناظر ذبح شرعی، لاشه های استحصالی با ماشین های سردخانه دار به مراکز عرضه حمل شده و در اختیار شهروندان قرار می گیرد که این مراکز نیز تحت نظر بازرسان بهداشتی دامپزشکی هستند.
اصغرزاده نظارت بهداشتی بر کشتار ها را از وظایف حاکمیتی دامپزشکی دانست و تصریح کرد: در خراسان جنوبی سه واحد کشتارگاه طیور در شهرستان های بیرجند و قاینات فعالیت دارند.
Leave a Comments