مراکز تهیه ، توزیع و عرضه فرآورده خام دامی زیر ذره بین بازرسین نظارت بهداشتی دامپزشکی
در راستای تشدید نظارت بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه وتولید و توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی شامل کشتارگاه های دام و طیور مراکز بسته بندی و اماکن عرضه که در زمینه گوشت قرمز ، گوشت مرغ ، آلایش خام دامی و ماهی و ... فعالیت دارند بیش از 72000 بازرسی صورت پذیرفته است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان در راستای تشدید نظارت بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه وتولید و توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی شامل کشتارگاه های دام و طیور مراکز بسته بندی و اماکن عرضه که در زمینه گوشت قرمز ، گوشت مرغ ، آلایش خام دامی و ماهی و ... فعالیت دارند بیش از 72000 بازرسی صورت پذیرفته است.
دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی کردستان گفت ؛ در راستای تشدید نظارت بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه وتولید و توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی شامل کشتارگاه های دام و طیور مراکز بسته بندی و اماکن عرضه که در زمینه گوشت قرمز ، گوشت مرغ ، آلایش خام دامی و ماهی و ... فعالیت دارند با ساماندهی اکیپ های بازرسی و نظارت بهداشتی در قالب اکیپ های نوبت صبح و عصر در شبکه های دامپزشکی شهرستان های استان و با نظارت شبانه روزی با رویکرد حفظ بهداشت عمومی و تامین غذای سالم و تامین سلامت مصرف کنندگان طی 6ماهه نخست سال جاری بیش از 72000 نوبت بازدید و 319 مورد نمونه برداری انجام گرفته که درنتیجه مقدار 32 تن انواع فرآورده خام دامی ناسالم و غیر بهداشتی وغیرقابل مصرف از سطح مراکز عرضه و بیش از150تن از سطح کشتارگاه های دام و طیور استان ضبط و معدوم و از چرخه مصرف خارج شده است.
ورمقانی افزود با توجه به اینکه توزیع و نصب چند هزار بروشور و تراکت آموزشی با موضوع آموزش نحوه صحیح نگهداری و مصرف فرآورده های خام دامی در مراکز مذکورصورت گرفته است از همشهریان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی اماکن تهیه و نگهداری و توزیع فرآورده خام مراتب را با شماره پیغامگیر 1512 اطلاع رسانی نمایند.
Leave a Comments