• 1396/07/22 - 12:00
  • تعداد بازدید: 91
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مراکز تهیه ، توزیع و عرضه فرآورده خام دامی زیر ذره بین بازرسین نظارت بهداشتی دامپزشکی

در راستای تشدید نظارت بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه وتولید و توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی شامل کشتارگاه های دام و طیور مراکز بسته بندی و اماکن عرضه که در زمینه گوشت قرمز ، گوشت مرغ ، آلایش خام دامی و ماهی و ... فعالیت دارند بیش از 72000 بازرسی صورت پذیرفته است.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان در راستای تشدید نظارت بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه وتولید و توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی شامل کشتارگاه های دام و طیور مراکز بسته بندی و اماکن عرضه که در زمینه گوشت قرمز ، گوشت مرغ ، آلایش خام دامی و ماهی و ... فعالیت دارند بیش از 72000 بازرسی صورت پذیرفته است.

دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی کردستان  گفت ؛ در راستای تشدید نظارت بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه وتولید و توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی شامل کشتارگاه های دام و طیور مراکز بسته بندی و اماکن عرضه که در زمینه گوشت قرمز ، گوشت مرغ ، آلایش خام دامی و ماهی و ... فعالیت دارند با ساماندهی اکیپ های بازرسی و نظارت بهداشتی  در قالب اکیپ های نوبت صبح و عصر  در شبکه های دامپزشکی شهرستان های استان و با نظارت شبانه روزی با رویکرد   حفظ بهداشت عمومی و تامین غذای سالم و تامین سلامت مصرف کنندگان  طی 6ماهه نخست سال جاری بیش از 72000 نوبت بازدید و 319 مورد نمونه برداری انجام گرفته که درنتیجه مقدار 32 تن انواع فرآورده خام دامی ناسالم و غیر بهداشتی وغیرقابل مصرف از سطح مراکز عرضه و بیش از150تن از سطح کشتارگاه های دام و طیور استان ضبط و معدوم و از چرخه مصرف خارج شده است.

ورمقانی افزود با توجه به اینکه  توزیع و نصب چند هزار بروشور و تراکت آموزشی با موضوع آموزش نحوه صحیح نگهداری و مصرف فرآورده های خام دامی  در مراکز مذکورصورت گرفته است  از همشهریان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی اماکن تهیه و نگهداری و توزیع فرآورده خام مراتب را با شماره پیغامگیر 1512 اطلاع رسانی نمایند.
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 192332
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه