جلسه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان با ائمه جماعت مساجد بندرعباس
به همت دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان جلسه باشکوهی با حضور نماینده شورای شهر بندرعباس، ائمه مساجد بندرعباس و ناظرین ذبح و صید شرعی در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان برگزار شد .
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت : این جلسه در خصوص فرهنگ سازی غذای حلال، ذبح و صید شرعی برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، ابتدای جلسه دکتر کامبیز امجدی گلپایگانی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان اظهار داشت: ائمه جمعه و روحانیون می توانند به منظور جلوگیری از شکایات حوزه مرتبط با مسائل بهداشت عمومی از طریق تریبون، توزیع بروشور و امکاناتی در اختیار ایشان هست اطلاع رسانی نمایند .
حجت السلام و المسلمین حمزه ای در این جلسه با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی برای مصرف غذای حلال اظهار کرد: غذای حلال عامل تهذیب نفس است. و در روح و جسم انسان تاثیر به سزایی دارد ومراعات ذبح شرعی از مولفه های مهم غذای حلال است که خداوند منان در قرآن کریم از میته خواری نهی نموده است واگر حیوان حلال گوشت با مراعات ذبح شرعی کشتارنشود خوردن آن حرام و مستوجب آثار روحی وجسمی خواهد بود.
وی افزود: در حال حاضر 40 نفر ناظر ذبح شرعی در کشتارگاه دام و طیور و مراکز تولید فرآورده های خام دامی در استان هرمزگان فعال هستند
ایشان به اهمیت استفاده از غذای حلال؛ تاثیرات آن بر شرایط روحی و جسمی انسان، اشاره و بیان داشت: دلیل تاکیدات دینی بر موضوع حلال؛ تاثیرات عمیقی است که این امر بر روحیه افراد، عملکرد آنان و حتی نسل متولد شده از آنها خواهد داشت.
وی افزود: نقش غذای حلال و تاثیر آن بر وضعیت جسمی و روانی انسان همواره باید مورد توجه باشد.
Leave a Comments