برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های دام
کلاس آموزشی ضمن خدمت بازرسی گوشت توسط یکی از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، با حضور 70 نفر از کارشناسان دامپزشکی استان در اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، مسئول آموزش و ترویج اداره کل اظهار داشت: در این دوره 1 روزه، اصول بازرسی سیستماتیک گوشت در کشتارگاه ها، نحوه قضاوت لاشه های مشکوک، بیماری های مهم باکتریایی، ویروسی و انگلی دامی و نحوه قضاوت بازرس کشتارگاه پیش از کشتار دام های مبتلا به این بیماری ها بیان شد.
مرضیه کریمی گفت: کارشناسان حاضر در دوره آموزشی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این دوره، سئوالات و ابهامات خود را مطرح نمودند.
Leave a Comments