چرا مصرف مرغ سایر توصیه میشود؟
مرغهای با دامنه وزنی حدود یک کیلو و ششصد گرم تا دو کیلوگرم، در بهترین شرایط سلامت هستند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر امیرحسین بهداد مدیرکل دامپزشکی استان با اعلام این مطلب که به اشتباه در فرهنگ مصرف مردم کشور ما معمولا مرغ های درشت ارجحیت دارند افزود: منظور از مرغ سایز، مرغهایی هستند که وزن کمتر از 2 کیلوگرم داشته باشند. برای تولید مرغهای با سایز درشت، طول دوره پرورشی مرغ طولانی میشود و میزان آنتی بیوتیک مصرفی نیز افزایش یابد؛ بنابراین مرغهای با دامنه وزنی حدود 6/1 تا ۲ کیلوگرم در بهترین شرایط سلامت هستند.
وی در ادامه افزود: درمرغهایی که طولانیتر از این مدت پرورش می یابند و درشتتر میشوند احتمال وجود مقادیر بیشتر باقی مانده آنتی بیوتیک در گوشت، زیاد است.
مدیر کل دامپزشکی استان همچنین اظهار داشت: مرغ سایز در مقایسه با مرغهای با وزن بیشتر، به دلیل مقدار چربی کمتر و کاهش سن کشتار، از تردی و افزایش کیفیت گوشت ران و سینه برخوردار است، همچنین با توجه به این که آنتی بیوتیکها بیشتر در بافت چربی ذخیره میشوند و کاهش سن کشتار موجب کاهش حجم چربی ذخیره شده در بافتها میشود، مرغهای کم وزن دارای چربی کمتر و در نتیجه مقدار آنتی بیوتیک کمتری خواهند بود.
وی افزود: مصرف چربی موجود در مرغهای درشت موجب افزایش یافت چربی در انسان و در نتیجه اضافه وزن، چاقی و اختلال درچربی خون میشود. در کل میتوان گفت کاهش چربی درونی لاشه و قسمتهای دور ریز مرغ، طعم لذیذ، خوشپخت بودن، سلامت بیشتر مرغ و در نهایت صرفه اقتصادی بیشتر، از جمله مزایای این طرح برای خانوادههاست و توصیه میشود هنگام خرید مرغ از مرغهای کوچک با وزن کمتر از 2 کیلوگرم یا به اصطلاح مرغ سایز استفاده کنیم.
Leave a Comments