علت سبز شده سینه مرغ چیست؟
مصرف کنندگان در صورت مشاهده این عارضه در مرغ اگر گوشت بوی نامطبوعی نداشته باشد میتوانند قسمت تغییر رنگ داده شده را جدا و بقیه را مصرف کنند؛ چرا که عضله سبز هیچگونه خطری برای سلامت ایشان ندارد.
کسب رتبه برتر سازمان دامپزشکی کشور در ارزیابی خدمات الکترونیک در سطح وزارت جهاد کشاورزی و محور دولت مشارکتی
سازمان دامپزشکی کشور در ارزیابی دور هشتم دولت الکترونیک با رشدی 55 پلهای، در جایگاه سی و دوم بعد از سازمان ملی بهرهوری ایران قرار گرفت و از این نظر دومین دستگاه با بیشترین رشد را در بین دستگاههای اجرایی به دست آورد.
کشتار دامهای مولد از جمله گاو، گاومیش، گوسفند و بز آبستن ممنوع است.
ممنوعیت کشتار دام مولد از جمله قوانین و دستورالعملهای سازمان دامپزشکی است و کشتار دامهای ماده فقط با ارائه گواهی دکتر دامپزشک و ذکر علت حذف در کشتارگاههای استان امکان پذیر است؛ کشتار کنندگان و قصابان از بردن دامهای ماده و آبستن جهت کشتار به کشتارگاهها خودداری کنند.
برگزاری کلاس آموزشی ترویجی آشنایی با بیماری آنگارا (HHS)
هدف از تشکیل این دوره آموزشی ارتقای سطح علمی مرغداران منطقه با این بیماری نوپدید بوده است که طی آن، مرغداران با نشانهها، راههای انتقال و نحوه کنترل و پیشگیری از ابن بیماری در جمعیت طیور آشنا شدهاند.
برگزاری دوره آموزشی «دامهای پرواری، کشتاری و مولد و سیاست سازمان دامپزشکی کشور در کشتار آنها»
دوره آموزشی مدیریتی با موضوع «دامهای پرواری، کشتاری و مولد و سیاست سازمان دامپزشکی کشور در کشتار آنها» به صورت وبیناری و پخش زنده در سایت آپارات جهت دسترسی تمام دامداران علاقهمند برگزار شد.
کلاس آموزشی " آشنایی با اصول ترویج دامپزشکی" به صورت وبیناری برگزار شد
در این کلاس که با همکاری مؤسسه آموزش، تحقیقات و ترویج کشاورزی برگزار شد، 100نفر از کارشناسان و مسئولین مرتبط با حوزه ترویج در ادارات کل دامپزشکی استانها و ستاد سازمان دامپزشکی، حضور داشتند.
با افزایش فعالیت کنهها در فصل گرما، وقوع بیماری تب خونریزیدهنده کریمه- کنگو (CCHF) تشدید میشود
رعایت مسائل بهداشتی و سمپاشی اماکن دامی از سوی دامداران بسیار مهم است.
چرا مصرف مرغ سایر توصیه میشود؟
مرغهای با دامنه وزنی حدود یک کیلو و ششصد گرم تا دو کیلوگرم، در بهترین شرایط سلامت هستند.
هشدار در خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه- کنگو
با فرا رسیدن فصل گرما احتمال سرایت و انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه- کنگو به انسان از طریق گزش کنه و تماس مستقیم با خون یا لاشه حیوان آلوده افزایش مییابد.